Nincs megjeleníthető tartalom

Betöltés...

info@alfatherm.hu +36 (30) 869 4503 Kapcsolat

AlfaNova - fúziós hegesztéssel készült lemezes hőcserélő

Egy lépéssel előrébb...

Alfa Nova

Lemezes hőcserélő technológiánkat egy lépéssel továbbfejlesztettük, és megalkottunk egy új hőcserélő típust, amely 100%-ban rozsdamentes acélból készült. A neve AlfaNova, és az Alfa Laval új, forradalmi technológiáján alapszik - egy új eljárás rozsdamentes acél komponensek kötéséhez. Az elv: az egymással érintkező rozsdamentes elemek az olvadásponthoz közeli hőmérsékleten fémes kötést létesítenek. Az így kialakuló kötések anyaga az eredeti anyagéval egyenértékű. Az eredmény: 100%-ban rozsdamentes acélból készült lemezes hőcserélő. A gyártási technológia - és a különleges töltőfém - feltalálója az Alfa Laval. Az AlfaNova termékeket szabadalmak védik.

Előnyök

Az AlfaNova hőcserélők ideálisak olyan alkalmazásokra, ahol maximális higiéniára van szükség. Nagyfokú korrózióállóságuknak köszönhetően olyan helyeken is alkalmazhatóak, ahol a réz- vagy nikkelszennyezés elfogadhatatlan.

Különböző kialakítási lehetőségek

Minden alkalmazásra van optimális megoldás - ez a prospektus az épületgépészeti alkalmazásokhoz ideális hőcserélőket mutatja be. A kialakítási lehetőségek számosak. Több fajta lemezmintázat van minden lemezmérethez, ami optimális működést garantál bármilyen alkalmazás esetén. A fúziós hegesztéssel készült hőcserélők készülhetnek egy-, két-, vagy többjáratú változatban, a csatlakozások fajtájának és elhelyezkedésének széles skálájával.

A leggyakoribb alkalmázásokhoz tervezett hőcserélők raktárkészletről, rövid szállítási határidővel kaphatóak. Ha ezek a berendezések nem felelnek meg az elvárásoknak, a pontos követelményeknek megfelelő egyedi készülék tervezhető.